Hoşgeldiniz

Ziyaretçi Defteri

Katılmış olduğunuz projelerimize dair görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

95 Yorum

  • Soner Mehmet ÖZDEMİR

    Deneyimli ve dinamik proje yürütücüsü ve ekibi, nitelikli eğitmen kadrosu ve istekli, heyecanlı, motivasyonu yüksek katılımcıları ile verimli, güzel bir proje etkinliği oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

  • Zühal OĞUZ

    Proje Yazma Eğitimi’ni alanında bu kadar iyi hocalar tarafından alabildiğim için kendimi çok şanslı hissetmekle beraber, bize A’dan Z’ye her bölümün püf noktalarıyla kattıklarınız için teşekkür ederim. Özgüvenim arttı. Sınırsız iletişim sağlayıp her türlü yardımcı olan Proje Ekibi, bir ekip nasıl olunur çok güzel öğretti. Yorulurken beyninizin tüm hücreleri ayağa kalktığını kabulleniyor ve bu yorgunluktan mutluluk duyuyorsunuz. Başta Belgin hocama bize bu imkanı sağladığı için ve her bir cümleleriyle başka bilgiler katan hocalarıma teşekkür ederim. Bir yerlerde iyi ki varsınız ve umarım bizi unutmazsınız.
    Bu proje sayesinde sadece ‘Proje Yazma’yı öğrenmediğinizi taahhüt eder, herkese tavsiye ederim.

  • Mecit Doğukan Yılmaz

    Hayatımda geçirdiğim en dolu bir haftaydı diyebilirim. Geçen 1 haftada çok iyi insanlarla tanıştım ve harika bir deneyim kazandım. Başta Belgin hoca olmak üzere tüm proje ekibine teşekkür ediyor bu yorumu okuyan herkesi proje başvurmaya davet ediyorum. Asla pişman olmayacaksınız. 🙂

  • Elif Timur

    Bugün, verimli bir eğitim sürecinin sonuna geldik. İlk günler çok yorucuydu fakat bir o kadar da zihnimizi açan, ufkumuzu genişleten ve eğitim hayatımızda çok işimize yarayacak bir eğitim süreciydi. Sıfırdan başlayarak proje önerisi nasıl yazılır sorusunun cevabını bu eğitimde bulabilirsiniz. Eğitim bittikten sonra proje yazabilecek düzeye geldim. Nerde, neyi, nasıl yapmam gerektiğini biliyorum. Aklımda soru işaretleri vardı ve birbirinden kıymetli hocalarım sayesinde soru işaretleri kalmadı ve şu an net bir şekilde anlıyorum. Belgin hocam ve proje ekibine, değerli hocalarıma çok teşekkür ediyorum. 6 gün, verimli bir şekilde akıp gitti ve 6.günün sonu ve yarın boşlukta hissedecekmişim gibi geliyor. Ama her şey çok güzeldi. Herkesin bu deneyimi yaşaması dileğiyle. 🖤

  • Edanur KAPUCU

    Alanında gerçekten en iyileri bir araya getirip bizlerle buluşturduğu için başta Belgin hocam olmak üzere Süleyman hocam, Aslı hocam ve tüm Saba Proje ekibine çok teşekkür ediyorum. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu kadar hoşgörülü, pozitif olup elimizden tuttuğunuz için ne kadar teşekkür etsem az kalır. Gerçekten eğlenirken öğrenmenin önemini fark ettiğim günler yaşadım bu süreçte. İnşallah yolumuz hep bir olur, iyi ki sizi tanıdım:) Çok güzel hocalarla tanışmanın yanında çok güzel arkadaşlıklar da edindim. Sosyalliği çokça ön planda olan bir projeydi. İyi ki varsınız ❤️

  • Ayşegül Büyükakkaş

    İyi planlanmış, harika hocalar ve mükemmek bir kadro ile yapılan bir projeydi. İçeriği çok kaliteli, hocaların ilgi ve alakası çok güzeldi. Bana bu yolda çok büyük katkıları oldu proje hakkında bir hafta gibi kısa sürede fazlasıyla şey öğrendim. Bu yolda bizi yüksek bilgileriyle aydınlatan hocalarıma, böyle bir projeyle önümüze ışık tutan saba proje ekibine çok teşekkür ediyorum. Başka projelerde de karşılaşmak dileğiyle…

  • Ebru Oran

    Yüzlerce başvuru arasından seçilip, her biri alanında uzman, muhteşem bir çalışma ekibinin , yine her biri birbirinden değerli 24 katılımcı öğretmenin arasında yer aldığım için çok şanslıyım. Aldığım eğitimler hem mesleğim açısından gelişmemi, ilerlememi sağlayacak, hem de dokunduğum onlarca çocuğa faydalı olacaktır. Saba Proje ekibinin her yaptığı çalışmanın takipçisi olacağım. Emek veren herkese teşekkür ederim.

    • Rüveyda Taşbaş

      Bu projeye gelmeden önce sürekli önüme çıkan tezlerin yöntem kısmından kaçardım en zor kısmın orası olduğunu düşünüyordum her tezde geçerdim orayı. Eğitim sırasında 2 günde ekibimle yazdığımız projede yöntem kısmını ben yazdım. Ve o korkup geçtiğim yerin aslında en eğlenceli yer olduğunu projenin bel kemiği olduğunu fark ettim. Ekibimle yaptığım projede 5 gruptan grubumuz en çok puanı alarak 1.oldu. Eğitim bana mükemmel bilgiler kattı keşke yüz yüze olsaydı ve ben akşama kadar hocalarımla olsaydım. Saba projenin sıkı takipçisiyim ve çook seviyorumm <3

  • TOLGA

    MAT-SOR SORGULAMA TEMELLİ ETKİNLİK GELİŞTİRME çalışmasından yeni bilgilerle ayrılmanın mutluluğubu yaşıyorum. Böyle kaliteli bir ekip çalışması sunduğunuz için proje sorumlularımıza çok teşekkür ederim. Umarım başka projelerde yeniden birlikte çalışabiliriz. bu tür projelerden daha çok arkadaşın istifade edebilmesi dileğiyle… iyi çalışmalar.

  • Güneş Kuruoğlu

    Bu projede katılımcı olarak yer almak mesleki ve kişisel gelişimim açısından çok faydalı oldu. Değerli hocalarıma teşekkür ediyorum. Artık SABA PROJE nin sıkı takipçisi olacağım. Her çalışmasında yer almak istiyorum. En kısa zamanda bu ekiple tekrar görüşmek dileğiyle…Sevgiler….

    • Cemile Dursun

      Sıfır bilgiyle katıldığım bu projeden kendimi geliştirerek ayrılmak çok gurur verici. Bundan dolayı Saba proje ekibine çok teşekkür ediyorum. Değerli hocalarımızın kıymetli bilgilerini bizlerle paylaşmaları ve her anlamda bize yardımcı olmaları beni çok mutlu etti. Umarım bir gün yüz yüze de karşılaşırız. Böyle projeler hep devam etsin ve siz hocalarım bize örnek olmaya devam edin 💞

  • Hatice

    Muhteşem ekip ,muhteşem kadro ve muhteşem katılımcıların olduğu, çok yoğun olmasına rağmen hiç yorulma hissi yaşamadığım bir etkinlikti. Eğitimin hatta akademik bilgilerin eğlenerek de oyun ile de yapıldığını fark ettirdi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim yine olsa koşa koşa giderim.

  • Funda Dilekmen

    16 yıllık öğretmenim böyle verimli bir etkinlige denk gelmedim. Harika bir etkinlikti. Bu kadar kıymetli hocalarimizi bir arada bulmak çok büyük şans. Bu sansi bize sağladıkları için sonsuz teşekkürler. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

  • Elif Aydın Çolak

    “Sorgulama Temelli Etkinlik Geliştirme Kampı”na bir eğitmen olarak katılmaktan çok keyif aldım. Katılımcı arkadaşlarımız, eğitmenlerimiz ve proje ekibimiz çok kaliteliydi. Devamını bekliyor, iyi çalışmalar diliyorum.

  • Funda Yıldırım

    Dinamik,işini bilen,samimi ve özveriyle çalışan akademisyenlerden oluşan güçlü bir ekiple TUBİTAK 4004 MAT-SOR Sorgulama Temelli Etkinlik Geliştirme
    Kampına katıldım.Mesleki gelişimime çok büyük katkı sağladığını düşünüyorum.Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

    • Sunay Yaman

      Matsor-4004 Matematik Sorgulama Kampı dolu dolu geçen, etkinlikleriyle sürükleyici,sıkılmadan katıldığımız bir eğitimdi. Eğitim veren hocalarımızın alanlarındaki uzmanlığı ve bize etkileri oldukça başarılıydı. Grup üyeleri ve hocalarımızla etkileşim muhteşemdi. Eğlenerek çok şey öğrendik. Katılımcıların şanslı olduğunu düşünüyorum.Çok teşekkürler.

    • Fatih Gümüş

      TÜBİTAK 4004 _MatSor_Sorgulama Temelli Etkinlik Geliştirme Kampımının her anı dolu dolu ve eğlenceliydi. Neredeyse her katılımcıya bir akademisyen eğitimci düşüyordu denilebilir. Herbiri alanında aranılan ve donanımlı eğitmenlerden her kelimesi hazine olan bilgiler ve beceriler edindik. Böylesi zengin içerikleri oluşturup bizi de kavuşturan Saba proje ekibinin her birine çok teşekkür ederim. Tüm meslektaşlarımın ulaşacağı Ulusal bir proje şekline ulaşmasını temenni ederim. Yeni projelerle sizlerle “Eğitim derdimize, çareler aramak” üzere tekrar buluşmak dileğiyle

      • Gülen

        MATSOR projesine katıldım ve çok eğlendim. Faydalı bilgilerle öğrencilerime yeni ufuklar açacağım. Emeği geçen değerli hocalarıma, ekibe ve katılımcı olan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda bir başka Saba projesinde yer almak isterim.

  • ERTAN BAŞ

    Öncelikle proje için emeği geçen herkese teşekkürler. Amacı çok güzel. Yukarıdaki farklı projeler için yorumlar var. Benim yorumum MATSOR için. Ben projenin öncelikle matematik ağırlıklı olacağını düşündüm. Ağırlıklı derken sadece matematik olacağını bekledim. Ama diğer derslerin olması kötü müydü? Hayır gayet güzeldi. Kurs beklentilerimi karşıladı mı? 1 ile 10 arası sayı desem 6 olur. Konaklama mekanı olarak eleştirim olacak. 3 kişilik oda benim motivasyonumu bozdu. Dğrusu ben tek kişilik oda bekliyordum. Diğer projelerde görüşmek üzere.

    • Arzu Seyrek

      Eğitimin gönül işi olduğunu Saba proje sayesinde bir kez daha deneyimlemiş oldum. Son zamanlarda katıldığım en nitelikli eğitimlerden biriydi. Proje ekibi ve katılımcıların uyumu harikaydı. Proje ekibi başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim ve bundan sonraki projelerde de yer almak isterim.

  • Şermin Kara

    Değerli proje ekibine çok teşekkürler. Saba Projenin yapmış olduğu bu projede yer almaktan mutluluk duydum.Dolu dolu ve etkili bir eğitim kampıydı. Proje ekinin yaptığı gelecekteki çalışmalarında da yer almak isterim.

    • Navruz Demir

      Neler öğreneceğimiz sorgulayarak başladığımız ve her anında heyecan duyduğumuz harika bir projeydi.Değerli hocalarımıza,rehbelerimize ve ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Öğrendiklerimi hemen uygulamak için can atıyorum.Proje o kadar kişiye ulaştı ki projenin tekrarını istiyoruz.Çok sayıda olumlu dönüşler oldu proje ekibinin özverili çalışmaları dışarıdan farkedildi.

  • Tolga Borakan

    Tüm Saba Proje ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu gibi eğitim programlarını çok önemsiyorum ve devamının olmasını diliyorum. Bu gibi projelerde görev almış herkese iyi çalışmalar…

    • Medine Akbulut

      Saba ekibini tebrik ediyorum. Makale yazma projesi çok verimli bir calismaydi. Katlı sağlayan hocalara da teşekkür ediyorum. Bu tarz projelerin yaygınlaşması akademik çalışmaların kalitesini artıracağını düşünüyorum. Saba ekibi emeklerinize sağlık, iyi çalışmalar.

    • Coşkun Özkal

      Mükemmel uyumlu bir ekibin projesinde eğitim almaktan çok memnun kaldım. Dalında en iyiler oldukları sunumlarındaki hakimiyetlerinden belliydi. Skılmadan etkinliklere isteyerek merakla keşfetme heyecanıyla katıldım. Eğitimler sürükleyiydi. Akademisyenlere öğretmenlerin kaynaşmasına vesile oldu. Sahadan insanlar olarak akademisyen hocalarımıza güzel bir uyum yakaladık. Teşekkürler.

    • Zeliha Birler

      İyi ki dediğim başarılı işlerden biriydi… Ekibin uyumu, hocaların ilgisi, dolu dolu program içeriği, Belgin hocayla tanışmak, proje yazmanın her aşamasını son derece profesyonel hocalardan öğrenmek, farklı üniversiteden azimli arkadaşlarla tanışmak ve tanştığınız herkesin yaşam öyküleriyle gayretinizi arttırması bir projeden alınabilecek maksimum verimliliği ifade etmektedir. Her şey için teşekkür ederim Saba Proje…💕

  • RUKİYE AKKAYA

    Eğitim boyunca proje yazma konusunda kendimi yeterli hissetmeme olanak sağlandığı kadar, aynı zamanda zaman zaman kendimi bir panelist gibi de hissettiğim doğrudur :)). Süreç içerisinde hem kendimizi eleştirmeyi hem de bu eleştirilerin yerini eksikliklerimizi düzelterek övgüye bırakmayı deneyimledik. Aynı zamanda bu projeden en verim alabilecek kitlenin de proje yazarken ki danışmanlarımızın olduğunu düşünüyorum. Onların yüklerini öyle hafiflettiniz ki, sayenizde bizim gibi şanslı bir ekiple çalışacaklarsa çok az yorulacaklarını söyleyebilirim. Projenin ilk gününde bizlere hiçbir yerde yazmayan püf noktaların anlatılacağı söylendi ve projenin her günü ben bu vaadin hakkıyla gerçekleştirildiğini gördüm. Aldığımız notların hepsi birbirinden kıymetli. Ayrıca böyle güçlü bir kadroyla, bizleri motive ettiğiniz, desteklediğiniz, akademik hayatın ne gibi güzel getirileri olduğunu bizzat sohbetlerinizle gösterdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. SABA Proje ekibinin nice projeleri olsun ki, bizler de her zaman ümitvar olmaya devam edelim, sizlerin yolundan gidelim. Emeklerinize sağlık…

    • Emine Ünsal Güleç

      Mat-Sor Sorgulama Temelli Etkinlik Kampı Alanında uzman hocalar sayesinde çok verimli geçti. Bol etkinlikli, dinamik , eğitici, verimli bir seminer oldu. Öğrendiğimiz yeni yöntemlerle ufkunuz açıldı. Bu seminer sonrası sorgulayıcı yöntemi kullanarak öğrencilerime daha verimli olacağıma inanıyorum. Teşekkür ederim SABA proje ekibi.

  • Nisa ZAİM

    Saba projeye gerçekten çok teşekkür ederim onlar olmasaydı kendimi proje yazabilecek birisi olarak görmüyordum onlar sayesinde düşüncelerim değişti çok kaliteli ve muhteşem bir eğitimdi. Zorlanmalara ve yorulmalara değdi.

  • Fatih

    Bütün ekibe teşekkür ederim.Proje baştan sona kadar dolu dolu ve zekli geçti. Eğtim veren hocalarımız alanının en iyilerindi. Süreç çok hızlı geçti,nasıl geçtiğini anlamadım. Süreç yorucuydu ama bu yogunluk tatlı bir yorgunluktu. Hepinize teşekkür ederim….

  • Elif Ayça Kıvanç

    Bu projeye katılmak gerçekten hayatıma kattığım en güzel değerlerden biri oldu. 1 hafta boyunca yoğun yorucu bir eğitim oldu. Ama projenin sonunda bu yorgunluğumuzun yerinii gülümselerimiz yer aldı. Bir gülümseye sığabildiniz saba proje teşekkür ederizz

  • iremnur değirmenci

    yoğun ve dolu dolu bir program ancak tübitak 2209a dair tüm konularda bilgi sahibi olabilirsiniz. her şey için teşekkürler emeklerinize sağlık

    • Fatma Nur Karapınar

      Çok güzel düşünülmüş bir projeydi. TÜBİTAK 2209 projelerine dair ayrıntısıyla bilgi sahibi olmamızla birlikte inanılmaz deneyimler kazanmamıza vesile oldu.
      Emeği geçen tüm hocamlarıma teşekkür ediyorum.

  • Ayşe Nur Yiğitce

    Alanında uzman bu kadar eğitmenden eğitim alabilmek inanılmaz bir deneyimdi. Bu süreçte proje ekibi başta olmak üzere değerli hocalarımızdan çok fazla şey öğrenme fırsatımız oldu. Yoğun, yorucu bir hafta olmasına rağmen hiç bitmesin istediğim bir projeydi. Projeyi gerçekleştiren tüm tüm hocalarımıza tekrar buradan teşekkür ediyorum..

    • Fazilet

      Mükemmel bir ekip 🤍. Çok değerli insanlar ve muazzam bilgilere sahip oluyorsunuz. TÜBİTAK hakkında en iyi bilgileri öğreneceğiniz ekip.

      • Sebahat Dinkul

        Birbirinden değerli hocalarla bizi buluşturan Belgin hocama ve ekibine çok teşekkür ederiz. Benim için çok verimli bir hafta oldu. Buradan ögrendiklerimizle çok güzel projeler oluşturmak dileğiyle. 😇🥰

        • Fatma Temir

          Birbirinden değerli Hocalarımızla birlikte harika bir eğitimdi. Bilgisayarımla uyudum diyebileceğim kadar yoğun fakat yüksek lisans sürecinde edineceğimiz ve bilmemiz gereken tüm bilgilerin öğretilmesi ile dolu dolu geçen bir hafta oldu. Hocalarımızın güler yüzlülüğü ve öğrendiğim bilgilerim akademik dünyasına karşı özgüvenimi oluşturdu. Çok teşekkür ederim, emeğinize sağlık. İyi ki Saba Projesi🍀

          • Gamze Burkan

            Eğitime başlarken proje yazma konusunda hiçbir bilgisi ve fikri olmayan biriydim. Eğitim 6 gün boyunca dolu dolu, yorucu ama alanının en iyilerinden en etkili bilgilerin alındığı bir süreçti. 6 gün sonunda diyebilirim ki kendi projemi yazıp yürütmek için çok heyecanlıyım ve bu eğitimin bana kazandırdığı bilgiler doğrultusunda alanımla ilgili yazılan her akademik çalışmayı inceleme şeklim daha farklı olacak.Belgin hocanın, Saba proje ekibinin ve eğitmen hocalarımın güler yüzünün pozitif enerjisinin hiç bitmediği ve online bile olsa o samimi ortamın yakalandığı bir eğitimdi. Proje başlangıcında online eğitime bağlanma konusunda yaşadığım teknik sıkıntılar için bile ekip çok yardımcı oldu ve sorunu yönlendirmeleri ile halledebildim.Kesinlikle başvuracakların nasıl olacağını düşünmeden,kendini geri tutmadan başvuru yapıp bu deneyimi kazanmalarını öneririm. İyi ki Saba Proje🥰

        • Gamze Burkan

          Eğitime başlarken proje yazma konusunda hiçbir bilgisi ve fikri olmayan biriydim. Eğitim 6 gün boyunca dolu dolu, yorucu ama alanının en iyilerinden en etkili bilgilerin alındığı bir süreçti. 6 gün sonunda diyebilirim ki kendi projemi yazıp yürütmek için çok heyecanlıyım ve bu eğitimin bana kazandırdığı bilgiler doğrultusunda alanımla ilgili yazılan her akademik çalışmayı inceleme şeklim daha farklı olacak.Belgin hocanın, Saba proje ekibinin ve eğitmen hocalarımın güler yüzünün pozitif enerjisinin hiç bitmediği ve online bile olsa o samimi ortamın yakalandığı bir eğitimdi. Proje başlangıcında online eğitime bağlanma konusunda yaşadığım teknik sıkıntılar için bile ekip çok yardımcı oldu ve sorunu yönlendirmeleri ile halledebildim.Kesinlikle başvuracakların nasıl olacağını düşünmeden,kendini geri tutmadan başvuru yapıp bu deneyimi kazanmalarını öneririm. İyi ki Saba Proje🥰

      • Fatma Coşkunsu

        Saba proje ekibine çok teşekkür ediyorum çok dolu dolu, eğlenceli,bilgi dolu bir hafta geçirdim.egitmenlerimizi ve ekibini kutlarım başka projelerinde yer almaktan mutluluk duyarım

  • Gönül

    Dolu dolu geçen altı gün. Alanında işinin en iyilerini bir arada bizimle buluşturan başta Süleymen hocam ve ekibin değerli üyeleri sizleri tanımak çokkk güzeldi. İnşallah başka projelerde yine bir arada olabilme ümidiyle sevgiyle kalın….

    • Gülşen ŞAHİN

      Tüm Saba ekibine böyle bir proje eğitimi için teşekkürlerimi sunuyorum. Bize bilgilerini aktarıp örnek proje yazmamızda desteklerini esirgemeyen hocalarımıza da çok teşekkür ederim. 6 günlük yorucu bir eğitimden sonra birşeyler öğrendiğimi hissediyorum. Dilerim nice projelerde tekrar böyle çalışkan bir ekiple biraraya gelebiliriz. Allah yardımcımız olsun 😊

  • Hazal Çelikkaya

    Farklı bakış açılarından bakabilen, donanıma sahip birbirinden değerli hocalarımız ile bu kısa süreçte bile bir araya gelerek harika bir şekilde aydınlanmamızı sağladıkları için tüm değerli hocalarımıza ve büyük bir özveriyle sürekli aktif şekilde ve özenle çalışan proje ekibine çok teşekkür ederim. Beklentimin üzerinde nitelikte, faydalı, öğretici, kalıcı, harika bir eğitim projesi oldu. Online olarak her yerden katılım sağlayabilmek büyük bir avantajdı. Bu projeye dahil olma fırsatını yakaladığım için kendimi şanslı hissetmekteyim, daima kendini daha da geliştirmek isteyen biri olarak, böyle projelerde her zaman yer almak isterim.

    • Ömür Mevlüt Orhan

      Her şey ayrıntılı bir şekilde düşünülmüştü. Katılımcıların tümünün işe konulduğu bir ortam hakimdi. Teori ve uygulama dengeli bir şekilde işbirliği ile yürütüldü. Kaybettiğimiz zaman yoktu aksine kazandığımız çokça an oldu.

  • Cüneyt

    Yoğun , yorucu ama bir o kadar da dolu dolu geçen bir altı gündü. Binlerce lira verseniz ulaşamayacağınız alanında isim yapmış akademisyenlerin deneyimlerinden faydalanmak çok değerlidi. Bütün ekibin eline ve emeğine sağlık.

  • Ayten KARACA

    Bu proje ekibi iyi ki var. Ve artık bir marka oldular diyebilirim. Sitede başvurulacak bir eğitim gördükçe başvuruyorum, katılımcı olamamışsam inanılmaz üzülüyorum. Alanın duayen isimlerinin yıllardır süregelen birikimlerini, -günlük hayatta genelde çoğu kimse paylaşmazken- biz bu eğitimler ile burada öğreniyoruz. Çok öğretici ve büyük bir kazanç oluyor bizim için. Tüm ekibe fırsat sundukları için çok teşekkür ederim. Umarım ilerleyen süreçte de katılımcıları olabilirim, iyi ki varsınız, Çokkk sevgilerimleee 🙂

  • Nur Yağmur Aras

    Lisansüstü öğrencileri için düzenlenen böyle güzel ve kapsamlı bir makale yazma projesinde katılımcı olarak yer almak benim için güzel fırsattı. Her günü dolu dolu geçti. Bu imkanı bize sağlayan proje ekibine ve hocalarımıza teşekkür ederim.

  • Beyzanur GÜMÜŞ

    Makale yazma ve yayınlama konusunda aydınlatıcı bilgiler verildi . Kısa sürede ufkumu genişleten bilgiler kazandım.Kendimi koskoca okyanusun içinde çırpınan bir balık gibi hissediyordum . Bilimsel çalışmaya nereden ve nasıl başlamam gerektiğini bilmiyordum. Birbirinden değerli hocalarımızla tanışmak ve onlardan bilgiler almak benim için gerçekten faydalıydı . Ekip olarak çalışmak ve başarıya kısa sürede ulaşabilmek başarının anahtarı olduğunu ve akademik motivasyon bu süreçte ne kadar önemli olduğunu kavradım. Bize bu fırsatı sunduğu için çok kıymetli Süleyman hocama ,Belgin hocama , Aslı hocama ve değerli ekibine çok teşekkür ediyorum 🙂

    • Öznur Tüm

      Bu projeye başvuru yapmak isteyerek buraya gelip bakıyorsanız bence çok doğru yerdesiniz. Eğitmen kadrosu, proje ekibi çok özverili. Bu kadar çeşitli üniversitelerde görev yapan akademisyenleri bir araya getirerek mükemmel bir eğitim planlanmış. Projenin lisansüstü öğrencilerine katkısı çok büyük. Şahsım adına
      çalışmaya katılan eğitmen ve proje ekibime çok teşekkür ederim. Süreçte hiç sıkılmadan bana yeni bilgiler öğrettiğiniz ve benim bakış açımı bilgi düzeyime verdiğiniz katkılarınız için kendimi çok şanslı hissettim. İyiki…

    • Ergül Gökçe Koç

      Bu kadar kıymetli bir eğitimi uzman kişilerden almak ve bilgilerinden yararlanabilecek olmak beni gerçekten çok heyecanlandırdı.İlginiz,alakanız ve normal zamanda çok zor ulaşabileceğimiz bilgilerle bizim öğrenme açlığımızı doğurduğunuz için tüm hocalarıma ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederim.3.sü olsa yine kabul edin.

    • Ethem

      Çok güzel ve verimli işler yapılıyor, lisansüstü bütün herkesin katılması gereken projeler tüm ekipe teşekkürler…

    • Ergül Gökçe Koç

      Bu kadar kıymetli bir eğitimi uzman kişilerden almak ve bilgilerinden yararlanabilecek olmak beni gerçekten çok heyecanlandırdı.İlginiz,alakanız ve normal zamanda çok zor ulaşabileceğimiz bilgilerle bizim öğrenme açlığımızı doyurduğunuz için tüm hocalarıma ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederim.3.sü olsa yine kabul edin.

  • Tetra Hidrolik

    Projemiz baştan sona kadar eğlenceli, dolu dolu, zevkli ve aşırı doyurucu bir eğitim serüveni şeklinde ilerledi… Emekleriniz için çok teşekkür ederim ve bu eğitimi herkese öneririm, iyiki böyle bir deneyimi sizinle yaşadım… bu haftamı hem ekip arkadaşlarımla hem de sizinle paylaştığım için çok mutluyum

  • Doç. Dr. Ramazan BEYAZ

    Çok güzel bir eğitim süreci idi. Katkı sağlayan tüm kıymetli hocalarıma çok teşekkür ederim.

  • Hacer ŞEN

    Eğitim için çok teşekkürler. Böyle bir eğitimin parçası olabildiğim için mutluyum. Tübitak projeleri ile ilgili önemli bir eğitim. Grup çalışması ile hem kendi ekip üyesi arkadaşlarımla daha iyi iletişim kurabildim hem de farklı hocalardan farklı açılardan bilgiler aldık. Sonunda çıkan ürün projemizin, çok değerli hocalar tarafından da değerlendirilmesi eğitimin etkililiğini artıran önemli bir bölüm. Baştan sona destekleriniz için tüm ekibe teşekkür ediyorum.

    • Yasemin ÇAKICI

      Proje yazma ile ilgili bir çok farkındalığım, fikrim ve bilgim oluştu. Eğitim gerçekten çok yoğun, yorucu ama çok verimliydi. Değerli hocalarımızla tanıştık. Yeni bilgiler doldurduk heybemize. Ortaya bir ürün koyduk. Yapa yapa deneyim kazanıp yeni projelerde TÜBİTAK ile yol alırız inşallah. Herkese tüm emekleri için teşekkürler. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ortam çok sıcak ve samimi idi. Bu benim için çok önemliydi. Bir dahaki sefere yüz yüze olması lazım dileğiyle.

    • Fadime Boz

      Akademinin samimi yüzünü gösterip bilgi yağmuru ile dolu dolu geçen bir eğitim oldu. Alanlarında çok degerli çalışmalar yapan kıymetli hocalarımizi bizlerle buluşturup, hiçbir katapta yazmayan ve yılların emeklerini tecruberini kapsayan bilgileri bizlere ulaştiran bütün hocalarımıza sonsuz teşekkür ederiz…

    • Beyza Yurtoğlu

      Öncelikle bizi bu kadar değerli hocalarla bir araya getirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Öğrettiniz her harf için teşekkür ediyorum. Dolu dolu geçen 6 günün sonunda mutlu ayrıldık ki benim başarı tanımım bir işin sonunda mutlu isem başarmışımdır. Freud’un da dediği gibi “Bir gün dönüp geçmişe baktığınızda en güzel yıllarınızın mücadele ile geçen yıllar olduğunu göreceksiniz” sözünü kendime destur edindim ve yalnızca lisans diploması olan bir öğretmen olarak mezun olmamak için sürekli bir arayış içindeydim ki bu kez yolum Saba Ekibiyle kesişti. Enerjisi mükemmel insanlarsınız. Güler yüzünüz için çok teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle 🍀

  • BETÜL YILMAZ

    Herhangi bir zorunluluk olmamasına rağmen bu kadar yoğun bir süreçte özverili bir şekilde çalışmamı sağlayabilen tek şey bence ekibin bu konudaki özenini ve işlerini çok iyi yapıyor olmaları. Onların süreçteki özverisi ve eğitimi en iyi şekilde sürdürmek için gösterdikleri çaba benim motivasyonumu da arttırdı. Yorulduğum ve yapamayacağımı düşündüğüm noktalarda bize eğitim vermeye gelen hocaları ve aslında bu hocalarla normal şartlarda tanışma ihtimalimin olmayacağını bilmem beni süreçte ayağa kaldıran en önemli faktörlerdendi. Hem grup arkadaşlarım hem de diğer katılımcılarla tanışmak araştırmacı olmanın ve akademi için hala bir umudun olduğunu göstermesi kendi gelecek çalışmalarım için de motivasyonumu arttırdı. Bu eğitim sadece Proje Yazma Eğitimi başlığı altında olsa da ulaştığı hedefler bunun çok ötesinde. Herkese çok teşekkür ederim.

  • Gökhan Çepni

    Kıymetli çalışmalarından dolayı Sayın Prof. Dr. Süleyman YAMAN ve tüm ekip arkadaşlarına teşekkürü bir borç bilirim. Proje Yazma Eğitimi kapsamında yapılan tüm etkinliklerin çok etkili olduğunu, yapılan atölye çalışmalarının çok verimli geçtiğini söylemek isterim. Bu çalışmaların devamını görmek ister, tüm kıymetli ekip üyelerine selamlar ve saygılar sunuyorum.

  • Elif Atalay

    Başta Süleyman Hocam olmak üzere Belgin Hocama, Aslı Hocama, Şadiye Hocama ve tüm SABA ekibine teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Kesinlikle mükemmeldiniz. Verdiğiniz ya da bizim aldığımız eğitim yeterince iyi olmanın ötesindeydi. İyi ki başvurmuşum iyi ki sizin tarafınızdan seçilmişim… Mutluyum.Saygı ve sevgilerimle…

    • Aydan Şengün

      Bu kadar yoğun geçeceğini düşünmemiştim. Bilmediğim bir sürü şey olduğunu fark ettim. Hem öğrendim, hem yeni insanlar tanıdım. Dolu dolu geçen bir program oldu. Hem hocalarımıza, hem de süreçte emek veren proje ekibine teşekkür ederim.

  • Samet Ata

    Süleyman Hocam ve harika ekibiyle birlikte çok bilgilendirici bir eğitimdi. Proje yazma eğitimi konusunda birçok şey öğrendim. Uygulamalı olduğu için de öğrendiklerimizin pratiğe dönüşmesi konusunda çok etkili oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim 🙂

  • Gözdenur Aydın

    2237-A Proje Yazma Eğitimi III’ ün katılımcısı olmak eşsiz bir deneyimdi. Bir hafta gibi kısa bir süreçte alanında yetkin birçok hocanın tecrübelerinden faydalanmak, TÜBİTAK ve daha birçok farklı alanda yer alan proje başlıklarını detaylarıyla öğrenmek ve beraberinde ortaya bir ürün koymak amacıyla çalışmak çok güzeldi. Kesinlikle her yüksek lisans, doktora öğrencisinin başvurması gereken bir proje. Sayın Süleyman hocam nezdinde bizlerle tecrübelerini paylaşan eğitimci hocalarıma ve proje ekibine teşekkür ederim. 🙂 Yeni projelerde görüşmek üzere sayfayı takipte kalmalı 🙂

  • Burak ASMA

    Bu kadar kısa sürede böylesine bir eğitim kimsenin aklının ucundan bile geçmezdi. Hem teorik hem de uygulamalı olarak dolu dolu geçen bir hafta, 2021’deki en büyük kazanımımız olabilir. Akademik kariyer planlayan herkesin bu projeye katılmasını şiddetle tavsiye ediyorum. Biz uzaktan eğitim yoluyla da olsa bu güzel süreci yaşadık. İnşallah bu projeye seçilme şansını yakalayabilirsiniz. Dilin A-B-C’si alfabe, TÜBİTAK projelerinin A-B-C’si ise SABA diye yazılıyormuş… Her şey için çok teşekkürler, muhteşem ekip!

  • Merve BEZCİ

    Kesinlik her Yüksek lisans- Doktora öğrencilerinin katılması tecrübe etmesi gereken bir proje. Proje ekibi çok samimi, güler yüzlü ve oldukça profesyonel çalışıyorlar. Proje, kendinizde fark edeceğiniz bilgi birikimi ile sona eriyor. Proje eğitimleri, proje aşamalarını tecrübe eden hocalar tarafından veriliyor. Proje sonunda proje yazabilecek konuma geliyorsunuz. Proje kapsamında birbirinden değerli hocalar ile tanışma fırsatı buluyorsunuz. Kesinlikle katılım sağlamamızı tavsiye ediyorum. Son olarak söylemek istediğim kabul mektubunuz geldiğinde fotoğraf yüklemeniz isteniyor bu fotoğraflar belgelerinize ekleniyor haberiniz olsun :))

  • Merve Yavuz

    Çok verimli bir haftaydı. Güleryüzlü, çalışkan bir ekip ve eğitimci hocaların yapıcı eleştirileriyle projeler hakkında bilgi sahibi olmayarak dahil olduğum bir sürecin sonunda eğitimden ekip arkadaşlarımla başarılı sayılabilecek bir proje önerisi sunarak ayrıldım

  • Melek Çelik

    Öncelikle böyle bir proje hazırladıkları için Prof. Dr. Süleyman Yaman ve ekibine çok teşekkür ederim. Gerçekten çok dolu dolu, eğlenceli, verimli, bir o kadar da doyurucu bir haftaydı benim için. Öncelikle teorik olarak donanım sağlıyorsunuz sonrasına ise gruplara ayrılıp öğrendiklerinizi uygulamaya dökmek için çalışıyorsunuz. 24 katılımcının yer aldığı projede 6 kişilik 4 gruba ayrılıyorsunuz. Bu gruplarla çalışarak ortaya bir proje önerisi çıkarmanız gerekiyor. Evet bu günler ortaya bir ürün çıkarabilmek adına yoğun geçiyor ama sonucunda elinizle ürünle son güne ulaştığınızda bütün o yorgunluklar ve yoğunluklar tebessüm olarak kalıyor yüzünüzde 🙂 Herkesin böyle bir projeye katılmasını tavsiye ederim.

  • Prof. Dr. Güray Erener

    Çok değerli katılımcılar
    Sizlerle acizane deneyimlerimi paylaşma fırsatı sunan Prof. Dr. Süleyman YAMAN hocama ve birbirinden değerli ekip üyelerine teşekkür ediyorum. İnşallah sunacağınız projeler güzel ülkemiz için faydalar getirir. Ben buna inanıyorum. Sadece farklı olduğunuzu hakemlere inandırın.
    Sağlıklı günlerde buluşmak dileklerimle selam ve saygılar.

  • Melike

    Başta proje yürütücüsü Süleyman hocam olmak üzere projede yer alan tüm hocalarımıza teşekkür ederim. Bir hafta boyunca deneyimli hocalarımızdan eğitim almak ve onların rehberliğinde grup olarak bir proje önerisi yazmak benim için çok değerli bir deneyim oldu. Oldukça verimli ve keyifli bir hafta geçirdim, süreç içerisinde hocalarımız tüm güzel iletişimleriyle bizi hep desteklediler ve süreci çok güzel yönettiler. Başvurmayı düşünen herkese kesinlikle başvurmalarını, böyle güzel bir fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ederim. Tüm emekleriniz için çok teşekkür ederim. Tekrardan görüşmek dileğiyle 🙂

  • hilal akbaş

    ÇOK DETAYLI DÜŞÜNÜLMÜŞ, DOLU DOLU BİLGİLİ, ÇOK KEYİFİ BİR PROJEYDİ. TUBİTAK NEDİR BİLMEYEN BİRİSİ OLARAK HEMEN HEMEN BÜTÜN KODLAR İLE İLGİLİ BİLGİ ALIP ORTAYA BİR PROJEYE KOYMAK ÇOK EŞSİZ BİR TECRUBEYDİ ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER…

    • Şeyma

      Makale yazma eğitimi 2 ye katılma fırsatı buldum. Proje içeriği dolu dolu ve inanılmaz keyifli geçti. Alanlarında uzman bir çok hoca ile tanışma ve bilgilerinden faydalanma fırsatı sundukları için başta Süleyman hoca olmak üzere tüm proje ekibine teşekkür ederim. Bundan sonraki projelerinizi keyifle takip edeceğim. Başarılarınızın devamını dilerim…

    • Gürhan DİKMEN

      Başta proje yürütücüsü Süleyman hocam ve onun şahsiyetinde değerli ekibine ve eğitime katılan akademisyen hocalarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Çok farklı eğitimlere katıldım ama bu eğitimin diğerlerinden gerçek anlamda en önemli farkı sonucunda bir ürünün/projenin ortaya çıkmasıydı. Çok iyi kurgulanmış çalışılmış bir kurs programı idi. Bu programı şiddetle tavsiye ederim. Emeklerinize sağlık ve iyi ki Saba projeleri var…

  • Prof.Dr.Yavuz Bayram

    Samimiyetle hazırlanmış ve uygulanmış bir proje olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Katılımcı arkadaşlarımızı hem tercihlerinden hem de gayretlerinden ötürü tebrik ediyorum. Güzel bir örnek olsun inşallah.

  • Pınar SARI KOÇAK

    Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı dahilinde almış olduğum eğitim için Proje Yürütücüsü Sayın Profesör Doktor Süleyman YAMAN’a ve Yerel Düzenleme kurulunda bulunan Dr. Belgin B. İNCEBACAK ve Arş. Gör. Aslı S. TUNGAÇ’a ayrıca Psikolojik Danışman Servet E. BAYRAM’ a teşekkürlerimi borç bilirim.
    Şahsım adına, bir çok önemli ve alanında uzman hocalarla tanışıp onlardan dersler, eleştiriler, yönlendirmeler aldığım için ve dolu dolu 6 değerli günün her bir saati için çok mutluyum. Tekrardan teşekkürler ve görüşmek dileğiyle.

    • Öznur ARSLAN

      Kesinlikle her yüksek lisans ve doktora öğrencisinin başvurması gereken bir proje olduğunu düşünüyorum. Akademik gelişimin yanında kişisel gelişime de katkısı bulunan, Türkiye’nin farklı illerinden iletişim ağları oluşturmamıza etkisi olan bir etkinlik. Ülkenin ihtiyacı olan bilim insanlarının nitelikli olarak yetişmesine fırsat sağlıyor. Proje süresince çok yoğun bir eğitim alsanız da sonunda keşke bitmeseydi diye düşünüyorsunuz. Bu alanda katılma konusunda aklında soru işareti olan tüm arkadaşlarıma gönül rahatlığıyla katılın diyebilirim. Proje sürecini harika bir şekilde yürüten sayın Süleyman hocam ve proje ekibine, Türkiye’nin farklı üniversitelerinden zamanını ayırarak bu eğitime destek veren kıymetli hocalarımıza da ayrıca çok teşekkür ederim. Sizlerden aldığımız ışıkla nitelikli projeler yazmak ve tekrar görüşmek dileğiyle.

  • Hüseyin SIHAT

    2020 Aralık tarihinde gerçekleşen “Eğitim Bilimleri Alanlarında Lisansüstü Eğitim Gören Öğrencilere Yönelik Proje Hazırlama Eğitimi ” kapsamında Tübitak 2237A projesini bugün itibariyle tamamladık. Alanlarında uzman çok başarılı akademisyen eğitmen olarak projede yer alıyordu. Proje programında zamanlama ve işbirlikli süreç yönetimi oldukça başarılıydı.

    Eğitimi burada anlatmak mümkün değil fakat her araştırmacının bilmesi gereken ve benim bu eğitimde öğrendiğim bazı önemli noktalar var…

    1. https://kilavuz.tubitak.gov.tr/ adresinden başvurulacak TÜBİTAK projelerini keşfetmek çok kolay.
    2. Veri tabanları arasına katılan TrDizin ile Pagem dahil olmak üzere önemli yayın evlerinin akademik kaynaklarına online ücretsiz ulaşım imkanı üniversitelerin dijital kütüphaneleri ile mümkün…
    3. Projelerin değerlendirilmesine genel olarak dikkat edilmesi gereken çok önemli 4 odak; özgün değer, yöntem, proje yönetimi ve yapılabilirlik, yaygın etki.
    4. Karakter güçleri ve duyuşsal unsurların yer aldığı amacın kazanımı kazandırmak olduğu planlar hazırlamak her eğitimcinin en önemli başlıklarından olmalı.
    5. Mümkünse eğitimlerde kameralar kapatılmamalı
    6. Okumak önemli yazmak daha da önemli, yazma alıştırmaları yapmak gerekli..

    Bu çalışmayı paylaşarak katılmama vesile olan Yavuz Samur hocama projeyi planlayarak mükemmel insanları bir araya getiren Süleyman Yaman hocama, organizasyonun başarıyla yürütülmesini sağlayan Belgin Bal, Aslı Sarışan Tungaç ve Ebrar Bayram hocalarıma.
    Ayrıca eğitim faaliyetleri kapsamında yıllar boyu zor tecrübelerle edinilmiş bilgi ve tecrübelerini tüm içtenlikleriyle ve açıklığıyla paylaşan bizlere neşe ile eğitimin değerini anlatan Şerife Işık ve Şener Şentürk, Oktay Akbaş, Eyup Selim Koksal, Güray Erener, Yüksel Dede, Faruk Aylar hocalarıma,

    Hazırladığımız projelere getirdikleri geliştirici eleştri ve kritikleri ile Fitnat Kaptan, Okan Zafer Yeşilel ve Hüseyin Çalışkan hocalarıma aynı grupta ve eğitimde yer aldığım ve güzel 1 hafta geçirdiğim diğer katılımcı arkadaşlara buradan bir kez daha teşekkür ederim.

  • Yahya ŞENTÜRK

    Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Amacı doğrultusunda verimli bir proje oldu. Ülkemiz için yürüteceğimiz her proje çalışmasında sizlerin emekleri hatırlanıp ülkemiz ve milletimiz için her daim başarıya ulaşacak olan projelerde sizlerin de katkısı olmuş olacaktır.

  • Duygu Yakan

    Proje hakkında deneyimli kişilerin tecrübeleriyle dolu, aklınıza gelecek her soruyu sorabildiğimiz, süreç içinde her an yanımızda olan eğitmenlerimizle dolu dolu akademik bilgi dolu bir haftaydı. Süreç içinde aklımıza takılan her şeyde ihtiyacımız olan her an yanımızda olundu. Herkes kendini ifade etti. Hocalarımızdan ve bizimle birlikte projeye katılan arkadaşlarımızın tecrübelerini paylaştık. Her an özveriyle çalışan bir ekiple birlikte olmak ve bir ürün elde etmek böyle zamanlarda bana çok iyi geldi. Hemen proje yazma isteği doğuyor içinizde. Her gün sonunda yoruldum ama değdi cümlesini kurarak istekle katıldım. Herkesin böyle bir süreci deneyimlenesini dilerim.

  • Eda ŞENGÜR

    Katılmayı çok istediğim bir projeydi, bu konuda Belgin hocayı da çok defa rahatsız ettim. Ama Belgin hocam her defasında çok nazik bir şekilde sorularımı cevaplandırdı, hiç es geçmedi.
    Süleyman hocam, Belgin hocam, Aslı hocam akademik camia için bukadar kıymetli işler yapıp da bukadar egosuz, samimi, nazik insanlar olabilir mi?
    Ayrıca meslek hayatım boyunca aynı anda bukadar kıymetli, alanında usta hocalarımla karşılaşabileceğimi zannetmiyorum.
    Her şey için binlerce kez teşekkürler, çok bilgilendim, eğlendim ve kıymetli hocalar ve arkadaşlarla tanıştım. Sagolun varolun, sağlıkla kalın ❤💯

  • Yakup Ogur

    Çok üst düzey bir çalışma oldu. En ince detayına kadar her anı düşünülmüştü. Bilgiye susamışlara bir vaha oldu resmen. Ulkenin gercek ihtiyacı olan bilim ve özverili insanlarının bir araya gelip benim gibi bu konuda bilgisi olmayanların ellerinden tutması,gerçekten dünyadaki sıralamaya etki edecek ölçütte bir bilim yolculuğu oldu. Ülkenin Süleyman Yaman, Belgin Bal ve Aslı hocam koordinatörlüğünde sayısız hocamızın da katkısıyla nice projeye ihtiyacı var.
    Ailelerinden feragat edip elimizden tutmaniza vesile olduğunuz için ailelerinize de bir teşekkürü borç bilirim.
    Bize umut aşıladığınız için her şeyden önce minnettarım.
    Sonsuz hürmetlerimi sunarım, yüreğinize sağlık. Ülkenin ve bizim size ihtiyacı var. Sağlıkla ve mutlulukla kalın.

    • Şerife Bilgiç

      Belki de farklı şekillerde, farklı tecrübelerle uzun yıllar içinde elde edemeyeceğimiz bilgileri bir hafta içinde içerik olarak çok yoğun bir programla elde ettik. Pek çok farklı disiplinden donanımlı hocaları dinleme fırsatı elde ettik. Ekibin enerjisi ve yönetimi çok güzeldi. Süreç içerisindeki desteklerinizden, emeklerinizden ve bizlere böyle bir fırsatı sağladığınız için başta Süleyman hocam olmak üzere Belgin Hocam, Aslı Hocam ve Ebrar Hocama çok teşekkürler.

    • Zeher Dilek Öztürk

      Muhteşem bir haftaydı… çok isteyerek başvurduğum, inşallah katılımcı olurum umuduyla beklediğim, listeler açıklanınca yerimde duramadığım… ama böylesine iyi bir proje organizasyonu, bu kadar içten ve samimi bir proje ekibi ve bir o kadar da birbirinden kıymetli hocalarımızla buluşma beklentilerimin de üzerinde oldu… hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Samimiyetiniz, alçakgönüllüğiniz, tekrar tekrar sorduğumuz her soruya sabırla yanıt verdiğiniz için.. ben bu projede bir proje ekibi nasıl uyumla çalışır, buna da tanık oldum. Bizlere rol model oldunuz…güven, cesaret, umut verdiniz… iyi ki başvurmuşum, iyi ki katılımcı olmuşum… iyi ki sizler varsınız. Emeğinize , yüreğinize sağlık… güzel günlerde görüşmek dileğiyle, sağlıklı günlerimiz olsun☺️💯

  • Şadiye çakıcı

    Projemiz baştan sona kadar eğlenceli, dolu dolu, zevkli ve aşırı doyurucu bir eğitim serüveni şeklinde ilerledi… Süleyman hocamın, Aslı Hocamın ve Belgin hocamın enerjisi zaten tüm sürecin daha da güzel olmasını sağlıyor… emekleriniz için çok teşekkür ederim ve bu eğitimi herkese öneririm, iyiki böyle bir deneyimi sizinle yaşadım… bu haftamı hem ekip arkadaşlarımla hem de sizinle paylaştığım için çok mutluyum🥰

    • Sezgi Çağdaş Sağ

      Merhabalar, Eğitim Bilimleri alanında hazırlamış olduğunuz proje yazma eğitimine bende başvuru yaptım ama kabul edilmedim. Acaba neden kabul edilmediğimize dair bilgi verilirse daha geliştirici olabilirmi?Yani şartların tutmaması veya bizden istenen proje örneğindeki hatalar gibi bilgilerde mail yoluyla geri dönüş yapılırsa daha eğitici olacağına inanıyorum. Bu gibi eğitim programlarını çok önemsiyorum ve devamının olmasını diliyorum. Bu gibi projelerde görev almış herkese iyi çalışmalar…

    • Fatma GEREZ TAŞGIN

      Süreç gerçekten çok etkili ve keyifliydi. Akademi heybeme bir sürü yenilik ekledim bu proje sayesinde. Kendime olan güvenim arttı ve alanında uzman hocalarla tanışmak,farklı bakış açıları kazanmak benim için çok değerliydi. Süleyman hoca ve ekibine çok teşekkür ederim.

      • Ayten Karaca

        Dolu dolu ve iyiki katıldım dediğim bir eğitim oldu. Düşünmeden başvurun derim. İyiki bu güzel ekibi kazandık, birbirinden kıymetli hocaları tanıdık. Oldukça mutluyum. Emeği geçen herkese çokça teşekkür ederim 🙏💕

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir