Hoşgeldiniz

Ziyaretçi Defteri

TÜBİTAK 2237 A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Destek Programı çerçevesinde gerçekleştirilen “Fen Bilimleri Alanında Teorik ve Uygulamalı ARDEB Proje Yazma Eğitimi”ne dair görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

17 Yorum

  • Rabia iper

    Harika bir projeydi. Hocalar ekip herkes çok tatlıydı. Birçok kişinin deneyimlemeli, buradan hocalarıma teşekkür ediyorum. Bu konuda böyle kaliteli bir eğitime erişmek beni çooook mutlu etti

  • Merve Ünal

    Çok faydalı ve verimli bir eğitim oldu. Değerli hocalarımız tüm samimiyetleri ile bilgilerini bizimle paylaştılar. Emeği geçen bütün hocalarımıza teşekkür ederim.

  • Hitame Baş

    Egitim ve eğitmenler çok başarılıydı. Hersey için teşekkürler. Keşke biraz daha uzun olsaydı. Emeğiniz için teşekkürler.

  • Dr. Aslı Yerlikaya

    Keyifli bir eğitim oldu. Tüm hocalarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bilginin paylaştıkça çoğaldığını bir kere daha yaşamış olduk.

  • Neda

    Çok verimli bir proje oldu benim için .
    Yeni bilgiler ve gelecekteki iş hayatımda kullanabileceğim , yararlanabileceğim bilgi ve becerileri kazandım. Bana bu projeye katılma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum.

  • Ayşe Yetgin

    Öncelikle bu eğitimi destekleyen TÜBİTAK’a daha sonra düzenleyen hocalarıma emeklerine çok teşekkür ediyorum. Herşey o kadar güzeldi ki bizlerin ufkunu açan geliştiren öğreten bir eğitimdi. Tekrarlarını bekliyoruz. Her şey için teşekkürler

  • Zehra Emel Oytaç

    Oldukça verimli ve kaliteli bir çalışmaydı. Bilgi dolu ve yeni bakış açıları kazandırdı biz katılımcılara. Hocaların sunum teknikleri çok iyiydi. İlgi hep maksimum düzeyde tutuldu.

  • Muhammet AKYÜZ

    Eğitimin her dakikası dolu dolu ve çok öğretici geçti. Bütün değerli hocalarıma çok teşekkür ediyorum.

  • Sevgi

    Programın kusursuz ve aksamadan ilerletilmesi konusunda gösterdiğiniz emekleriniz için çok teşekkür ederim.

  • Kübra Okur

    Eğitim gayet verimli geçti. Hocalarımız yapmamız ve dikkat etmemiz gereken her adımı bizlerle paylaştılar. Bu sayede özgüvenli ve cesaretli bir şekilde proje yazmak için heveslendik. Teşekkürlerimi sunarım.

  • Doç.Dr. Figen ÇALIŞKAN

    Bu harika ekiple beraber yoğun ve verimli bir proje yazma eğitimi geçirdik. Ekibin içerisinde yer almaktan mutluluk duydum. Ülke bilimine ve evrensel bilime katkı sağlamak isteyen katılımcılar eğitim saatleri dışında bir araya gelerek neredeyse 24 saat süreci yaşadılar. Bu eğitim sürecinde değerli deneyimlerimi paylaşma fırsatı sunan Prof. Dr. Okan Zafer YEŞİLEL, Prof. Dr. Süleyman YAMAN, Prof. Dr. Serkan YEŞİLOT, Prof. Dr. Ahmet YAZICI, Dr.Öğr.Üyesi Uğur YAYAN hocalarıma ve Süleyman YAMAN hocamın birbirinden değerli muhteşem ekip üyelerine çok çok teşekkür ediyorum. Dilerim eğitim kapsamında üretilen, yada eğitimde alınan bilgiler ile üretilecek olan tüm projeler ülkemiz için yerli ve milli değerlere dönüşür, akademiden ekonomiye geçişin değerine dönüşür. Emeklerinize sağlık, sevgilerimle.

  • Atılgan Temir

    Proje yazma eğitimi kapsamında örnek bir projenin de gerçekleştirilmesinin gayet verimli ve pekiştirici olduğunu düşünüyorum. Eğitim süresince verdikleri bilgiler ve yönlendirmeleri ile bize yol gösterici olan hocalarıma teşekkür ederim.

  • SEDA OĞUR

    Çok güzel bir etkinlikti. Elinize, emeğinize sağlık. Oldukça ilgili ve paylaşımcı olmanız sebebiyle çok verimli bir eğitimdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir